Hond gezond voor baby’s

hond en kindFinse onderzoekers van het Kuopio University Hospital beweren dat baby’s die met een hond of kat in huis leven, minder vaak last hebben van ademhalingsproblemen en infecties dan baby’s die niet samen met een hond of kat leven.

Kourtney Kardashian bevallen

Kourtney KardasianKourtney Kardashian en haar vriend Scott Disick zijn afgelopen zondag de trotse ouders geworden van hun tweede kindje, een dochtertje.

Zelf een fruitmasker maken: Komkommer

komkommermaskerFruit is niet alleen lekker, het is ook nog eens erg goed voor je huid. Even lekker ontspannen met een goed masker die je ook nog eens zelf gemaakt hebt. Dat is dubbel genieten. Dit komkommermasker is speciaal voor de vette huid.

Tips voor een gezonde huid

Tips_voor_gezonde_huid.jpgDe huid is ons grootste orgaan en het beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het is daarom erg belangrijk om je huid goed te verzorgen en om te weten waar je op moet letten. Maar hoe behoud je eigenlijk een gezonde huid?

Gezichtsreining

Gezichtsreining.jpgHet is heel belangrijk om je gezicht twee keer per dag te reinigen. Dit zorgt ervoor dat overtollig talg, make-up en vuil wordt verwijderd en je huid kan ademen. Daarnaast worden make-up en dagcrème beter opgenomen op een schone huid.