Jessica Simpson komt met zwangerschapslijn

jessica simpsonOndanks dat ze net bevallen is van dochtertje Maxwell, is Jessica Simpson alweer druk bezig met werken. Ze gaat namelijk zwangerschapskleding ontwerpen.

Borstvoeding app

BorstvoedingBVcomAPP is een handige app die snel toegang geeft tot de informatie, foto’s, columns en artikelen van borstvoeding.com, de website van Kenniscentrum Borstvoeding. Op borstvoeding.com vind je betrouwbare informatie over borstvoeding en alles wat daar bij komt kijken.

Bijna-Moederdag

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

Bijna MoederdagAdvertorial

Moederdag is dé dag in het jaar om je moeder met een mooie bos bloemen te laten weten dat je aan haar denkt. Om iedereen daar aan te herinneren, roept het Bloemenbureau de periode vóór Moederdag uit tot Bijna-Moederdag.

Jessica Simpson eindelijk bevallen

Jessica Simpson bevallenZangeres Jessica Simpson is moeder geworden van een dochter, Maxwell Drew Johnson. Dat bevestigt US Magazine op haar website. De naam was al eerder bekend. Maxwell is de middelste naam van haar verloofde Eric Johnson en tevens de meisjesnaam van zijn oma.

Seks even fijn als nieuwe slaapkamer

GelukkigUit onderzoek van Sussex University's Mindlab International Laboratory is gebleken dat vrouwen een nieuwe slaapkamer even fijn vinden als een goede vrijpartij. Tijdens het onderzoek werd gekeken naar de emotionele reactie van de deelnemers bij bijvoorbeeld auto rijden, zoenen en vrijen.