Haar & Beauty

Review Dermalex

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

eczeem.jpgEen kindje met eczeem is een hele zorg. Waar reageert z’n huid goed op, waarop niet? In je zoektocht naar een kindvriendelijke behandeling ben je inmiddels een echte huidspecialist geworden. Je weet wat je wil: een middel dat helpt, en dat je zo lang kunt gebruiken als nodig is. Dermalex Repair Eczeem bij baby’s en kinderen is een crème ontwikkeld voor de behandeling van de symptomen van eczeem, zoals jeuk, schilfering en roodheid van de huid. Dit product is speciaal geschikt voor baby’s en kinderen vanaf 8 weken, bevat geen hormonen kan gedurende een langere periode achter elkaar gebruikt worden.

Testers gezocht: Dermalex Eczeem crème

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

eczeem.jpgEczeem is een allergische ontstekingsreactie van de huid. Er zijn verschillende soorten eczeem, maar vooral atopisch eczeem (ook wel constitutioneel eczeem genoemd), contacteczeem en seborroïsch eczeem komen veel voor. Eczeem is een niet-besmettelijk huidaandoening en kan zowel voorkomen bij baby’s, kinderen als volwassenen.

Nieuw! Andrelon Haar & Hoofdhuid producten

(3 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

Andrelonmeisje.jpg Advertorial producten.jpg

Heb jij ook wel eens last van een gevoelige, jeukende of droge hoofdhuid? Uit onderzoek van Andrélon1 blijkt dat bijna driekwart van de Nederlandse vrouwen aangeeft hier wel eens last van te hebben. Dat is best veel als je bedenkt dat gezond en glanzend haar begint bij een gezonde hoofdhuid. 

Huidtips van Serena

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

serena VerbonJe handen zijn je visitekaartjes! Hoe kan je zelf een lippen scrub maken met producten uit je keukenkastje? En wat is de link tussen cacaoboter en striae? Beautyblogger Serena Verbon gaat in deze video dieper in op huidverzorging. Ben jij benieuwd naar haar advies? Ga dan nu naar het keuzemenu in de video, en klik op de tips die jij wil zien!

Trend: vlechten maken

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

watervalvlechtvisgraatVlechten zijn tegenwoordig weer helemaal hot. Ze zijn niet alleen erg mooi maar ook erg handig wanneer je haar in de weg zit en je toch nét iets anders wil dan die gewone staart. We kennen allemaal de standaard vlecht met 3 plukken, maar er zijn nog zoveel meer variaties op deze basis variant.