Haar & Beauty

Zelf een fruitmasker maken: Komkommer

komkommermaskerFruit is niet alleen lekker, het is ook nog eens erg goed voor je huid. Even lekker ontspannen met een goed masker die je ook nog eens zelf gemaakt hebt. Dat is dubbel genieten. Dit komkommermasker is speciaal voor de vette huid.

Tips voor een gezonde huid

Tips_voor_gezonde_huid.jpgDe huid is ons grootste orgaan en het beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het is daarom erg belangrijk om je huid goed te verzorgen en om te weten waar je op moet letten. Maar hoe behoud je eigenlijk een gezonde huid?

Gezichtsreining

Gezichtsreining.jpgHet is heel belangrijk om je gezicht twee keer per dag te reinigen. Dit zorgt ervoor dat overtollig talg, make-up en vuil wordt verwijderd en je huid kan ademen. Daarnaast worden make-up en dagcrème beter opgenomen op een schone huid.

Zelf een fruitmasker maken: Appel

appelmaskerFruit is niet alleen lekker, het is ook nog eens erg goed voor je huid. Even lekker ontspannen met een goed masker die je ook nog eens zelf gemaakt hebt. Dat is dubbel genieten. Dit appelmasker is geschikt voor de normale huid.

Jessica Simpson komt met zwangerschapslijn

jessica simpsonOndanks dat ze net bevallen is van dochtertje Maxwell, is Jessica Simpson alweer druk bezig met werken. Ze gaat namelijk zwangerschapskleding ontwerpen.