Lekker genieten

Thermen Bussloo beste wellnessresort van Nederland

(3 stemmen, gemiddeld 2.00 van 5)

thermen.jpgThermen Bussloo is het best gewaardeerde wellnessresort van Nederland. Dat blijkt uit de consumentenbeoordelingen over 2013 op beoordelingswebsite Zoover. Het Gelderse wellnessresort heeft donderdag met een gemiddelde waardering van een 8,4 de Zoover Award 2013 gewonnen.

Feiten en fabels over fruit

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

zespri.jpgFruit is natuurlijk heel lekker is, en heel gezond! Het bevat het ideale pakketje van belangrijke voedingsstoffen en vezels. Het is dan ook aan te raden om elke dag twee stukken fruit te nemen. De meeste mensen weten wel dat fruit gezond is, maar waarom eigenlijk? 

Zoete aardappel uit de oven met groenten

(2 stemmen, gemiddeld 4.50 van 5)

zoete aardappel uit de ovenMet kinderen is het niet altijd makkelijk om wat gezonds op tafel te zetten. "ik hou niet van groen!' Daarom moet je als moeder af en toe creatief zijn met eten. Dit recept zorgt er gegarandeerd voor dat de kids hun vingertjes erbij zullen aflikken. Heerlijk gezond en toch lekker.

Autospelletjes met je kindje

spelletjes.jpgIedereen kent het gevoel nog wel. Als klein kind achter in de auto met je ouders op vakantie. De reis leek eindeloos te duren. Om de reis voor jouw kindje wat leuker te maken, hebben wij een aantal spelletjes op een rij gezet.

Smakelijk Pasen!

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

PasenPasen staat weer voor de deur. Dat betekent gezellig op bezoek bij de familie en met zijn alle dineren. Maar wat is nu een feestelijk gerecht? En neemt de bereiding hiervan niet te veel tijd in beslag?