Lifestyle

H&M Home ook voor kinderen

H&M KidsHomeCollectieHM KIDSH&M heeft al langer een collectie met woonaccessoires, maar nu komt er ook een speciale interieurcollectie voor baby's en kinderen. Kussens met berenoren, pastelkleurige dekbedovertrekken, vrolijke vossenknuffels, schattige kledinghangertjes en nog veel meer. De fopspeen met tijgerprint vinden wij het schattigst.

Download nu onze app

ApplicatieDe iPhone applicatie van Kindje op Komst is eindelijk online. Het is een kalender die automatisch synchroniseert met je iCal. Elke dag zorgt Kindje op Komst voor de mooiste, leukste of grappigste foto’s als achtergrond van je agenda en daarbij ontvang je een leuke tip of een weetje. Wist je bijvoorbeeld al dat een beetje rooibosthee in het flesje van je baby ervoor zorgt dat darmkrampjes weggaan?

Dit lijkt misschien vooral geschikt voor vrouwen, maar omdat verschillende bedrijven gebruik maken van deze applicatie, kan je man bijvoorbeeld het kanaal van Playstation of Audi volgen.

De app is nu alleen nog te downloaden voor de iPhone, maar is binnenkort ook beschikbaar voor Android.

Download nu de WOWcal in de App Store.

De populairste kindernamen van 2011

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

Lachende babyDe populairste kindernamen van 2011 zijn bekend. Bij de meisjes zijn Emma, Julia en Sophie het populairst. Bij de jongens zijn de namen Daan, Sem en Milan het meest gekozen.

Borstvoeding app

BorstvoedingBVcomAPP is een handige app die snel toegang geeft tot de informatie, foto’s, columns en artikelen van borstvoeding.com, de website van Kenniscentrum Borstvoeding. Op borstvoeding.com vind je betrouwbare informatie over borstvoeding en alles wat daar bij komt kijken.

Bijna-Moederdag

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

Bijna MoederdagAdvertorial

Moederdag is dé dag in het jaar om je moeder met een mooie bos bloemen te laten weten dat je aan haar denkt. Om iedereen daar aan te herinneren, roept het Bloemenbureau de periode vóór Moederdag uit tot Bijna-Moederdag.