Lifestyle

Jessica Simpson eindelijk bevallen

Jessica Simpson bevallenZangeres Jessica Simpson is moeder geworden van een dochter, Maxwell Drew Johnson. Dat bevestigt US Magazine op haar website. De naam was al eerder bekend. Maxwell is de middelste naam van haar verloofde Eric Johnson en tevens de meisjesnaam van zijn oma.

Sophia Grace en Rosie zijn echte sterren

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

Sophia GraceHet zijn twee hysterische kleine meisjes die het ontzettend goed doen op het podium. De Britse kleuters Sophia Grace en Rosie komen uit Essex, Engeland en zijn een regelrechte hit in de talkshow van Ellen DeGeneres. Ook op YouTube worden  de meisjes duizenden keren bekeken. 

Er is een kindje op komst. Welke kleding heb je nodig?

(2 stemmen, gemiddeld 5.00 van 5)

ZALANDODit is een vraag waar vrouwen in verwachting zich vaak druk om maken, met recht ook, want wat voor een aanpassingen moet je eigenlijk doen als je buik en borsten groeien? Kun je je als zwangere vrouw nog wel hip blijven kleden? Vroeger was zwangerschap een periode waarin vrouwen broeken van hun man leenden en alleen maar veel te grote wollen truien dragen, niet echt hip dus.

Positiekleding

Tegenwoordig is dat wel anders, er is een hoop kleding die speciaal ontworpen is voor zwangere vrouwen, positiekleding heet dat. Positiekleding zorgt ervoor dat je buik rustig door kan groeien, zodat je babytje gewoon lekker los kan rondzwemmen in je buik. Het zit heel erg comfortabel en is tegelijkertijd gewoon erg hip! Er zijn een hele hoop merken die positiekleding verkopen, merken zoals Mama Licious zijn gespecialiseerd in het maken van kleding voor zwangere vrouwen.

Buikbanden

Een ander kledingstuk dat erg populair is bij zwangere vrouwen zijn buikbanden, de buikband heeft niet echt een functie, het is meer een versiersel van de mooie ronde buik. Buikbanden zijn er in een hele hoop soorten en maten, het is een hele leuke manier om de nadruk te leggen op je zwangerschap.

BH's

Als je zwanger bent kunnen je borsten meer dan 2 kilo zwaarder worden, dat zal meestal betekenen dat je nieuwe bh's moet kopen. Als je zwanger bent kun je je borsten goed ondersteunen door bh's te dragen met een brede band en cups die je hele borsten bedekken. Vooral zwangerschaps bh's worden meestal pas gekocht als de borsten al zoveel gegroeid zijn dat het pijn doet, dus zorg ervoor dat jij dit probleem niet hebt en koop ze aan het begin van je zwangerschap.

Babykleertjes

Zorg ook dat je voordat je kind geboren is al een verzameling leuke kleertjes hebt voor je kind! Dat is oprecht ook iets wat sommige ouders vergeten te kopen van te voren. Zwanger zijn betekent tegenwoordig dus niet automatisch dat je niet meer hip kunt zijn, met de juiste positiekleding, zwangerschapsbeha en een leuke buikband kun je heel erg hip zijn.

foto: sarpoktrendy.com

 

Wat zijn jouw goede voornemens?

(1 stem, gemiddeld 5.00 van 5)

goedevoornemensAls het einde van 2011 nadert beginnen de meeste mensen al te bedenken van hun goede voornemens van het aankomende jaar worden. Afvallen, stoppen met roken en meer sporten zijn de meest bekende goede voornemens. De truc is om het vol te houden. Hoe ga jij er dit jaar voor zorgen dat je wel volhoud?

Zeurende collega werkt aanstekelijk

LifestyleHeb je een collega die overal negatief tegenaan kijkt, zoals over het werk, andere collega’s, de thuissituatie of zelfs over het weer?